relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Wednesday, July 27, 2011

kalau korang jumpa artis..

kalau korang jumpa artis
apa korang buat?
aku buat entry ni bukan apa..biasalah..bila selalu travel ni..kekadang terserempak dgn golongan artis ni..
ada yang lalu sebelah..ada yang dpt tengok dr jauh je..ada yang tersentuh bahu..dan ada sekali ni..kami sama2 check in dan boarding sama2..dia duduk lak depan menghadap aku. alamak..aku taktau nak buat apa..nak tegur ke..nak senyum ke..nak amik autograf ke.. last last buat taktahu je..hehe. orang lain lak yang datang beria-ria tegur dia..hehe
alasan aku.. buat aku tak hormat..bukan aku benci..bukan aku tak suka.. rumah aku pun ada tv..bila ada tv..ada filem dan drama..bila ada filem dan drama..adalah artis.. klu takde artis,xde le filem dan drama, klu xde filem dan drama, xde la tv kat rumah aku, klu xde tv kat rumah aku..xdela ..eh ni merepek dah..

ok.macam nih..alasan aku.. bila aku suka..tak semesti aku puja.. sekadar sahaja..suka yang langsung tidak masuk ke jiwa.. suka yang sekadar suka-suka.. hehe

2 comments:

  1. aalaa...ada je orang lain tegur..

    nanti kita tegur kan..ramai lagi peminat nak sign artis tu..kann

    ReplyDelete
  2. diorang sebnarnya suka kita tegur ke tak eh?

    ReplyDelete