relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Wednesday, September 19, 2012

wordless wednesday2012#sabar

tahu kena sabar..tapi tetap rasa tak sabar lah..hehe

Monday, September 17, 2012

bestnya berlanggar..

dah habis syawal dah kan..
haa..ni masih lagi aku nak cakap pasal raya..org cakap pasal raya awal raya..aku cakap hujung raya.. apa daa..hehe

raya tahun ni best sangat pada aku sbb banyak berlanggar.. betul banyak tempat aku berlanggar.. jangan kata di perlis, kedah malah di sarawak pun.. seronok berlanggar sampai penat.. hehe

orang sarawak mst senyum sbb dia faham apa maksud aku.. org semenanjung mst pening..hehe
berlanggar tu istilah sarawak maksudnya bertandang.. hehe. so sempena hari malaysia ni..aku nak ajar la sikit sikit bahasa sarawak supaya tak janggal jika dengar di telinga nnti..

cuma aku masih tak pasti..adakah istilah berlanggar ni khas utk bertandang raya je? kalau luar dari time raya boleh tak cakap macam ni "kamek mok berlanggar kitak esok?"
hmm..kena berguru lagi nih..belajaq kena sampai clear betul betul.. :)