relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Monday, February 29, 2016

4 tahun sekali

4 tahun sekali jumpa tarikh ni..
last sebelum ni 2012.. waktu tu.. anak pun baru dalam perut.. ni dah keluar 2  dah.
4 tahun lagi xtahu bagaimana..
dan moga nikmat itu makin bertambah tambah begitu juga malan dan pahala..
dah dosa itu makin berkurang begitu juga sikap buruk...

Sunday, February 21, 2016

aku bila marah...

aku selalu ditegur oleh habibi bila aku marah terutama terhadap anak anak..
sebab rupa buruk sangat .. hahaha
dan garangnya kalau singa bunting

aku pun pesan.. bila saya marah.. tolong tegur sebelum jadi berapi api
dan apa habibi cakap.. bila marah.. cepat cepat.. sujud ke bumi..
sebab marah dari api.. api tu iblis.. iblis,allah perintah untuk sujud ke tanah..
dan tiap kali nak marah.. bila teringat iblis.. terus tak jadi marah.. huhuhu

Wednesday, February 10, 2016

best tgk org kahwin

best tgk orang baru kahwin..
manja manja gitu.. masing masing nak show of betapa bahagianya mereka.. alhamdulillah.. selayaknya mereka mensyukuri nikmat itu.. betapa ramai yang mengidami perkara sedemikian

tapi best lagi tgk orang yang dah lama kawin
makin manja dan bahagia gitu.. masing masing nak tunjuk cara membahagiakan pasangan mereka..
Alhamdulillah.. selayaknya mereka kekal dgn kesyukuran itu,, betapa ramai yang ditarik nikmat perkahwinan dan hilang keberkatan...

dan aku.. Alhamdulillah.. tiada nikmat yang dapat ku dustakan.. betapa diri ini hanya selayaknya sujud syukur padaMu sepanjang masa...

Friday, February 5, 2016

kita selalu tak perasan...

kita selalu tak perasan....
dengan orang yang paling kita sayanglah..

kita selalu lukakan hati mereka

walau bukan niat melukakan,,
walau tahu mereka akan memahami
walau tahu mereka tetap juga akan setia menanti
walau tahu mereka akan sentiasa di sisi







Wednesday, February 3, 2016

berniaga utk kaya

saya meniaga bukan nak kaya cepat... tapi saya meniaga nak kaya lama..
hehehe.. beza tu.. hanya orang merasainya akan memahaminya,,, :)