relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Saturday, February 28, 2015

hidup makin kompleks..

Hidup makin kompleks.. makin mudah untuk difahami
hidup makin mencabar.. makin indah untuk diselusuri
hidup makin tidak dijangka.. makin teruja untuk diterusi.

Kita kan ada Allah... be cool.. relaks.. tenang.. semua akan jadi simple... :)

Friday, February 20, 2015

anakda dan buaya.... :)

Dah lama tak pergi.. dari bersalin muhammad.. dan sekarang muhammad dah 2 tahun lebih.. kiranya ni 1st time utk anakda dan kali ke 5 kot utk bonda. Hehehe
yang best pergi kali ni dapat pegang anak buaya 2 tahun.. rupanya lembut dan sejuk badan dia... macam pegang ular je.. mula mula igtkan keras..
yang lain tu haiwan haiwan sampingan macam merak, monyet, burung hantu dan ikan ikan besar...

Anakda la excited.. mula sampai ternganga dia.. mata terkejut tgk haiwan haiwan ni secara live.. hehe. Dah dekat nak balik barulah perangai asli dia datang bila dah hilang terkejut. Hehehe





Wednesday, February 4, 2015

2015..masih di sini

masih di sini..
luarnya sama macam yang lama..
yang tak sama.. rasa dan cita..
mungkin ada bezanya..
terutama dalam kala aku menilai sesuatu dan cara aku memandang sesuatu..
dan juga rasa dewasa..dalam erti kata matang yang sejujurnya..
dan jujur rasa masih belum cukup..
kalau ini sudah dinilai cukup..masih tidak berpuas hati..

namun yang buruk masih banyak perlu diperbaiki..
yang baik harus diulang ulangi..
love my self..... :)