relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Tuesday, July 5, 2011

" Jika Malaysia Masuk World Cup, Saya Akan..."

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/07/apa-yang-saya-akan-buat-jika-malaysia.html
tertarik dgn tajuk cntest  dr link di atas..
terfikir gak
akan ke..tak akan..akan ke tak akan..
positifkan fikiran..kira akan la yea..hehe

" Jika Malaysia Masuk World Cup, Saya Akan..."
beli tv lcd skrin paling besar punya..supaya bola dalam tv tu sama dgn bola sebenar...hehe
baru la puas tengok mcm real punya game..
hehehe....

2 comments:

  1. bola dlm tv sama dengan bola sebenr..wahh, best tu,,mcam berada di tepi padang lah pulak ek stadium...

    ReplyDelete
  2. biasa tengok kat kedai, la ni pasang kat depan rumah.. perrghh.. mesti meriah sakan.. ;)

    ReplyDelete