relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Friday, July 15, 2011

penyakit tak balas sms...


adakah ini penyakit orang dah kawin?
hehe..
dulu sebelum kawin..selalu komen kekawan yang sblm diorang kawin je mst ramah..sms xhenti henti..tp lepas kawin je..mst senyap atau tak berbalas terus..huhu..

dan penyakit ini juga menjangkitiku..
rasa malas atau tak sempat membalas sms...
tambah kalau sms masuk time busy... tgh kelas ke.. tgh masak ke..mmg sms itu akan dibiar tidak dibalas..dgn niat akan dibalas waktu lain...
dan terus lupa... hinggalah time rajin menyemak kembali hp..alamak sms sms dah basi banyak nye..
kdg yang kesian sms yang memerlukan kita mmberi jawapan yg panjang lebar..mmg cmform sms tu lambat la nak berjawab..
mungkin kesempatan yang tak sempat.. atau kemalasan yang menghalang ... atau mngkin juga aku tak freindly sgt dgn hp aku ni..apa tak nye..punyala susah..silap tekan je dah ter off terus.. dah taip pnjg lebar..pastu dah ter off..hmm..alamatnya..sms tak berhantar la..
sbb itu kdg2 aku selalu pesan kat studnt..klu kamu nak jawapan panjang lebar..cal je sy.. jgn sms..sy tak cukup masa nak taip karangan kat hp.. hehe.
apa pun..aku akan cuba mengubati penyakit aku ni..insyaalllah
errr....ada sapa2 nak belanja hp baru?

3 comments:

  1. hehe dah kahwin, layan pasangan je la. sebab tu mls nak bls sms

    ReplyDelete
  2. biasa la tu .. lumrah manusia sebelum dan selepas dah kahwin.. harap2 ZAkwan tak macam tu lah kan ..hehe3
    Nak HP baru ? Masuk segmen yang ZAkwan buat ni dulu..hahahha xD joke

    Jom join segmen yang diadakan oleh Zakwan..4 ORANG BERTUAH akan diiklankan websitenya selama 2 minggu 100% Percuma dan juga akan DIREVIEW di blog Zakwan ! Website anda juga akan diletakkan di Bloglist Haris Kaito ! KLIK SINI UNTUK JOIN

    ReplyDelete