relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Monday, October 10, 2011

"SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

assalamualaikum.. terima kasih buat tuan segmen, mmg nak sgt komen menbina dari kekawan lain. bukan xde yang dah komen, ada, cuma yg saya rasa perlu saya pertahankan sebagai identiti blog ni, sy kekalkan. hehe.
okeh..dipersilakan segala komen-komen yang lain...

14 comments:

  1. thanx sudi singgah. kritikan utk blog ni, loading dah ok. cuma side bar tu kena kemaskan skit. buang widget yg rasa tak perlu. kalau bleh, word verification pun remove sebab susah nak komen. background memang dah cantik. saya peminat biru gak. hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. akak pun join
    akak setuju verification word di buang
    paling suka gambat header memang sesuai dengan tema blog relaks, tenang, simple

    ReplyDelete
  3. awak ada widget yang mengeluarkan pop up..widget kat side bar dah keluar landasan..

    Salam singgah dari segmen yang sama...

    Polskahackrew |
    SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

    ReplyDelete
  4. hai..cik ana dtg..
    betol ckp nasz..
    byk gak widget2 yg
    kurang perlu rasenye :P
    verification code pun
    lg baik kalo xde..
    baru org sng nk komen ;)



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  5. ryn singgah cnie :)
    nak kritik ? hehe.. same macam kat atas..
    banyak widget nanti lambat loading..
    buang je laa if tak penting..
    verification kat coment pown tak perlu.. susah..
    sory yerr :)

    ReplyDelete
  6. Salam singgah n follow..satu je bro,kurangkan widget..kebanyakan pembaca nak baca entri,bukan nak tgk widget :) sori..

    jom kritik blog ni: http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete
  7. kat sebelah kanan tu tak berapa kemas. bagi pendapat aku la. verification ni wajib remove kalo nk banyak orang komen kat blog.


    Entry terbaru aku "SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

    =)

    ReplyDelete
  8. terima kasih byk2 .. br tahu pasal word verification tu..hehe. dah buang dah..apa ni tuan blog tak sedar benda tu. insyaallah blog ni akan dikemaskan lagi. dah cari kain mop dan penyapu nak kemaskan. hehe

    ReplyDelete
  9. komen cik suer: kalau blh kn cuba kecikkan yg slide n daisypath masukkn dlm sidebar.. kan lg comel.. ngee :)

    ReplyDelete
  10. hye. datang dari segme. nak komen sikit psal widget kat sidebar tu. perlu diperkemaskan la. ada widget yang keluar dari border.nampak tak kemas. rasanya widget yang tak perlu tu tak payah letak pun tak apa. hehe.sorry ye kalau terasa :)

    jom kritik blog saya pulak :)

    ReplyDelete
  11. nak kritikan dari genk ea..rasanya semua dah di sebut oleh blogger lain..widget2 yg ada kat blog ini..widget yg byk sedikit sbyk mmbuatkan blog menjadi berat.bila berat,org akan mlas nak menunggu lama2 ne..diorg lbh suka tkan [X] je bila jmpa blog berat a.k.a lmbt loading.. ^^


    MENARIK HARI INI
    1.KES MENANTU DI CABUL
    2.AGAK-AGAK KORANG BOLEH KETAWA TAK BACA ENTRI INI?

    ReplyDelete
  12. salam n hye~!!
    dtg dr segmen yg same.. td loading lmbat la kat blog nie.. maybe coz ade byk widget..huhu~.. pndapat je..

    jmput komen blog sy ye:
    http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete
  13. tak da pa nak kritik da...semua dah termasuk dalam komen-komen blogger di atas...

    ReplyDelete