relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Friday, October 21, 2011

CONTEST RELAKS TENANG SIMPLE: ENTRY TERBEST: HADIAH PUN BEST

 Assalamualaikum, 1st time buat cntest..tujuan.. supaya blog ini tetap hidup saat aku bermusafiran ke luar negara..hehe.  maksudnya, blog ni akan punya pengunjung wlu entry yg masuk terhenti seminggu.
caranya mudah.
1) buat 1 entry macam tajuk entry ni je
2) paste kan gambar kat atas ni..sekali dgn tulisan yang berwarna ungu ni. pastikan ada link ke sini.
3) pilih satu entry dalam blog ni, xkira apa tajuk. yang anda rasa TERBEST.. dan sebutkan kenapa TERbest..(klu ada komen membina..lagi BAGUS) had bilangan perkataan terpulang...
4) pastekan juga link entry yang korang pilih tu.
5) tglkan alamat  entry korang di ruangan komen entry ni. itu aje.
 5 ORANG AKAN TERPILIH UNTUK MENDAPAT HADIAH OLE OLE YANG AKU AKAN BAWA PULANG DARI NEGARA LUAR.  PENGADILNYA ADALAH AKU DAN HABIBIKU.  TARIKH TUTUP: 29 OKTOBER 2011. JAM 10 pm.

2 comments:

  1. adiya .... saya jadi org first yg join. so hadiah mmg kena dapat. hahahahaha :D

    http://husna-ibtisam.blogspot.com/2011/10/contest-relaks-tenang-simple-entry.html

    ReplyDelete