relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Saturday, November 21, 2009

EDITORRRRR

tiga hari bengkel edit..dari pagi smpe petang..PONAT
bukan penat badan..tapi penat mata..
kamek plak jenis yang mabuk tulisan..hehehe..sik boleh tengok huruf lama2..mulalah 'kelat mata'.
apa pun tahniah buat kawan seperjuangan terutama diri kamek sndiri sbb berjaya juga buat wlu sik 100% mumtaz..tahap jayyid pun dah ok.
bengkel ni buat kamek makin sedar kekurangan diri kamek..iaitu kelemahan bahasa.. kamek sik pnde nak jadikan satu ayat tu betul2 mantop..sian K.N terpaksa edit kali ke2 kertas kamek..yang dia edit lebih byk dari kamek edit sebelumnya..hahaha..tapi yg heran kesilapan kecil pada kertas org lain..kamek nampak plak..hmm..itu namanya kita perlukan seseorang utk betulkan kita..walau kononnya kita tahu siapa kita.
uPSR keluar..tahniah buat anakanda E..berjaya mengulangi sejarah makjang..hehe
dan segunung tahniah buat kekandaku yang jelita H..kitak mmg layak mendapat anugerah itu..ketahuilah mun kitak sik dapat anugerah tu pun, kitak sentiasa excellent di hati kamek..
DAN....
sedar atau tidak..kita sebenarnya mesti sentiasa edit memory kita sndiri..
yang mana perlu di save...
yang mana perlu diboldkan..
yang mana perlu dicopy paste..
dan yang penting..mesti hati-hati apabila mendelete..sebab..bila dah delete..kadang kita tak dapat undo balik dah...

best kan jadi bebudak...xde masalah sebab memory mereka masih kosong..bersih..tak macam kita yang dah jadi macam hard disk yang dah penuh virus..hehehe

No comments:

Post a Comment