relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Tuesday, December 27, 2011

Segmen - 5 blog paling diminati 2011.. By Nizam Ijam


ini 5 blog yang aku wajib  taknak la sampai wajib..kang dosa lak klu tak buat.. kira sunat muakkad la aku baca blog blog ni..diorang taktahu pun aku peminat setia blog diorang..tak penting..bukan harapkan pengiktirafan pun sbgi pembaca setia..hehe

 yang pertama blog ini.. kereta mayat, sbb apa dia dalam carta no satu aku.. sbb ayat dia smpoi kot dalam memberi teguran agama..walau ada la ayat2 dewasa diutarakan tapi itu tak menjadi kurap..dan penulisan dia aku lihat dapat menarik perhatian pelbagai golongan. aku mmg akan baca setiap entry dia tak kira tajuk politik ke..tajuk yang takde kena mengena dgn aku pun aku baca. walau ada seten ayat yang aku kurang setuju..tapi aku berlapang dada. :)

yang kedua blog ini .. mazidul, yang ni komfem semua org kenal..aku suka bukan berita dia..tapi baca pengalaman dia dalam mencari berita..yang tersirat tu kdg lebih menarik. paling best entry dia tentang pengemis yang menipu..very detail dia menyelongkar rahsia sebenar pengemis tu.

yang ketiga blog ni.. kajol, haha, ni blog adik aku yang perasan dia tu kajol..mst la aku sokong, nak kata dia pandai menulis macam aku..komfem tak..hhaha.. tapi usaha tu ada..yang penting dia jujur apa yang dia sampaikan..dan dalam blog dia banyak puji aku..hehe..

yang keempat blog masrul, dia ni junior sek men aku.. dan klu tak silap aku pernah mengejar mengajar dia. dr dulu aku dah kesan budak ni boleh pergi jauh..dan dia punyi kekretifan yang tersendiri. dr dulu lagi orang panggil dia to'wan dan dia pun dah guna gelaran tu utk nick blog dia..

kelima blog en nasir, aku tak kenal pun dia.. dan dia lagilah tak kenal aku. tapi dia freindly dan selalu komen kat blog aku..orang baik dengan kita..kita balaslah kebaikan orang kan.. entry2 blog dia pun jujur..caranya yang tersendiri..

okeh..done!

6 comments:

  1. TQ sebab join k.... jangan lupa tag kawan2...

    ReplyDelete
  2. Salam Ceria Tuan Blog.
    Singgah Dari SEGMEN yang sama.
    semoga kita menjadikan blog lebih bermanfaat di masa hadapan...InsyaAllah

    http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal dan follow :)

    www.akumad.com

    ReplyDelete
  4. salam kenal & follow...dari segmen yang sama...jom follow..


    http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com/2011/12/5-blog-paling-di-minati.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen nizam ijam :)

    ReplyDelete