relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Sunday, December 25, 2011

my name is coke..

hai semua..opps..silap..assalamualaikum..!
nama saya coke..sy ni seorang kucing kacukan kucing tempatan dengan kucing siam..
alamat saya sekarang ni kat rumah sorang tuan..eh silap 2 org tuan..kat mana ntah.. rumah setingkat ada kereta satu..
oh yea..ni tmpat tinggal sy sekarang..tp sy bukan lahir kat sini tau..tak igt la lahir kat mana.. yg pasti sy dipisahkan dr ibu dan saudara2 kandung yg lain.. saya dijual..sedihkan kisah saya..huhu
mujurlah tuan saya sekarang ni ambil dan jaga saya. mula-mula dia kurung saya tau dalam sangkar..saya ingat selamanya begitu..hilanglah sudah keindahan kehidupan ini.. tp tidak..3 hari je..pastu sekarang saya dah dilepas bebas.. baik tuan saya kan..
kenapa nama saya coke..ntahla.. tuan saya la..terus panggil coke dr hari pertama saya sampai lagi.. tapi sekali pun dia tak pernah jamu saya air coke tu..huhu ..kedekut!
tuan saya jamu saya ikan rebus..3 kali sehari tau..lambat je bagi..saya akan panjat pintu grill rumah dan buat bising..kadang saya langgar pintu bagi bunyi orang ketuk pintu..hahaha..selalu tuan saya kena tipu..pastu tuan saya akan berleter dan jentik telinga saya..huhu..dia marah..tapi saya tahu marah marah sayang..

ni mainan-mainan kegemaran saya..
the yellow pillow..
pelapik meja..hahaha..yang sengetkan dan jatuhkan bunga atas meja tu..saya la..
dan ini paling best... kaki tuan saya..hehe

opps..tuan saya dah datang..nanti dia marah saya main blog dia..okeh bye bye..sapa ada calon isteri untuk saya contact saya ye.. daaaaa!

1 comment:

  1. ummmm~ comel sangat~ rindu kucing SY kat rumah tu. hukhuk~

    ReplyDelete