relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Tuesday, May 24, 2011

“Segmen blog review oleh Jamaluddin.net”.

/http://www.jamaluddin.net/2011/05/segmen-blog-review-oleh-jamaluddinnet.html
Segmen blog review oleh Jamaluddin.net”.
Hehe.. ni dah masuk setahun 8 bulan umur blog ni..masih muda..berjalan pun jatuh jatuh lagi ..jd mmg memerlukan otai untuk memberi tunjuk ajar.
komen jujur utk blog otai:sekali tengok nampak mcm blog orang skema..hmm..xpe..cuma bg org yang jenis funky mungkin klu tak bc..xminat..apa pun..yg penting isi kan..bukan dr segi warna warninya blog..

okeh la..itu aje..harap dpt komen membina utk blog ni..harapan sy selain dr kenangan peribadi..harap ia juga jadi sumber amal atau ilmu jariah kepada org lain.

2 comments:

  1. hehee.yana punyer blog baru 5bulan..heheh..

    jalan pun jatuh..comelnyer tulis cmnie.hhhehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan Salam Ziarah dari Jamal.

    Sorry sangat sebab Jamal lambat siapkan segmen review nie ye kawan-kawan. Dan Alhamdulillah akhirnya Jamal siap juga review Blog ini. Cik Nadiyah boleh baca komen Jamal disini ye.

    BLOG REVIEW OLEH JAMALUDDIN.NET #6

    ReplyDelete