relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Friday, March 25, 2011

Sayang Sarawak... Sayang Onin...

mntang-mntang nak election..
siap ada rancangan khas di Tv..
popularlah sarawak..dan popularlah juga penghuni2nya..hehe
dan yang mesti didedahkan dalam sayang sarawak ini ialah ada tempat bernama PD (Port Dickson) di Sarawak ni..
mesti korang tak tahu kan ada PD di sarawak...
haha..kalau nak tahu..baca ni sampai habis..

smpena besday ONIN..umi dan babah dia nak sambut besday tahun ni di PD..
dan inilah gambar2 sambutan 4 hari 5 malam besday ONIN di PD, Sarawak.
ni lah besday girl..
nih antara tetamu-tetamu jemputan  utk memeriahkan sambutan besday Onin.. seronok dijemput..sampai nganga-nganga mulut tanda gembira
ni BAB 1...dia nak mai celebrate gak..tapi ummi tasnim tak bagi..sian dia..merajuk
ni hadiah besday dari makjang..rumah orang ulu sarawak...eh..orang bagi kat onin..ummi dia plak yang suka lebih..
ni hadiah dr ummi onin..tunjuk rajin...hahaha

ni hadiah dr babah onin..tunjuk kuat..hahaha
 dan hasil penat lelah..ummi dan babah onin..terhidanglah masakan2 yang lazat lagi terangkat..tetamu2 ini sahaja dibenarkan masuk ke ruangan VIP..coz bawa hadiah..yang lain xbawa hadiah..xdijemput masuk..hehe
ni gambar kek sebelum dimakan ..agak-agak hari ni dah jadi apa yea kek ni selepas dimakan..masihkah ia bewarna pink? hahaha

sian Onin..penat dia sambut hari lahir ke 8 kat PD nih..haha..sebenarnya..Onin kena kelentong dgn Ummi dan Babah dia..kata nak pergi PD..dan siap bgth..pergi PD naik teksi bukan naik kereta sndiri..
so bila teksi yang bawa diorang sampai kat LCCT..dan siap dah check in..ONIN pun tanyalah "UMMI..NNT TEKSI TU AMIK KITA KAT SINI YEA BAWA KE PD..." gelak besar ummi dan babah dia..tektik surprise itu mengena..
hehe..onin..onin..nasib onin la kena buli dgn ummi dan babah..
whatever..onin kena faham..semua itu kerana Ummi dan Babah sayang sangat kat Onin..
dan inilah acara kemuncak..acara menghantar pulang besday girl dari PD, Sarawak....
PLEASE COME AGAIN...AND AGAIN....

1 comment: