relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Wednesday, March 3, 2010

ahmad nabil

mst dah ada org silap faham kan..
mesti org igt nabil raja lawak kan..hehehe
bukan..bukan yang tu..yang tu nak buat apa..
dia tak terlalu popular untuk dimasukkan dalam blog ni..hehe

sebenarnya nak citer pasal aahmad nabil anak K.N (rakan sekerja)
petang semalam berkesempatan pergi Hospital Umum Kuching (kalau kat smnanjung kita panggil Hospital Besar)
kesihatannya tidak stabil..gambar xde untuk tontonan..cuma yang boleh sy beri gambaran.. bayangkan budak 2 tahun setengah..besarnya seperti 5 bulan setengah.. tidak berisi..tidak berupaya melakukan apa2..hingga menangis pun..tidak keluar suara..yang menyedihkan ada 2 ketumbuhan di ari2nya...nak oprate, doktor kata xde bius yang bersesuaian dgn tubuh naifnya itu..

ahmad nabil..tika ku melihat kesucian wajahmu..ku bagai melihat wajah suci penghuni syurga...
tika ku menyentuh kehalusan kulitmu..ke bagai mnyentuh kehalusan kasihsayang Tuhan yang dizahirkan dalam bentuk ujian...
buat K.N dan suami..walau kita sayangkan dia...tapi Allah lebih menyayanginya...Dia Maha Berkuasa utk menentukan apa yang terbaik buat Ahmad Nabil.

No comments:

Post a Comment