relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Tuesday, March 9, 2010

brunei darus salam..yang memang memang salam(sejahtera)

dari bulan 10 2009 lagi dah beli tiket..bayangkan utk 3 org..hanya 445 sahaja tambang pg balik..
itu yang dirancang..tapi yang diizinkan Allah..kamek dan si kajol je yang pg..

memang tahap mempertaruhkan nyawa dan segalanya..hehehe..pergi hanya berbekalkan duit dan keberanian ke negara orang ni..tapi tak rasa takut sangat pun..coz kami pergi dengan restu dan doa insan2 yang menyayangi kami..INSYAALLAH selamat.

nangga jak la gambar 2 yang kamek post bawah tok
si kajol yang perak naik flight...kekekeke
alhamdulillah..Allah tolong kami carikan tempat penginapan yang betul-betul kena dengan pengalaman pertama kami ni..kami dok brunei hotel..murah $67? hehehe..kali lah 2.5..

restoran maknyah..eh silap..restoran makngah la..dah xde orang..baru 7.15pm..malam kat sini langsung tak happening wlu di ibukota..kami apalagi..mengerohkan dirila dalam bilik..hehehe

di depan jerudong park..mimpi2 mengigau nak datang sini..bila sampai..rupanya dah park ni dah lama bungkus..WAA WAA WAA

jerudong beach....
termenung..termenung..cakap kat mak...
gambar2 di perkampungan kampung air...bukan saja rumah..sekolah..pejabat..semua atas air..bestkan..cuma leceh..kita xboleh nak baling barang ikut tingkap..sure tak dapat kutip semula dah.di kedai souvenir..duit xdak..beli yang kecik2 je..hehehe
dah terpaut dangan abg brunei sebelah..hehehe
mitos rakyat brunei..kapal si tanggang yang telah disumpah menjadi batu
overall..kami dua amat2 happy dgn trip kami yang hentam keromo je....siap naik bas mini $1 lagi tuh jalan-jalan..

thanks brunei...kami benar2 rasa sejahtera di negara anda....

No comments:

Post a Comment