relaks..tenang..simple

relakslah..
tenanglah..
be simple...

'Dia' ada...Yakin dengan 'Dia'..'Dia' akan jaga kita..

bismillah

Followers

barakallahulana

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hati kami

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Hadiah ramadhan

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

di sarawak

Daisypath - Personal pictureDaisypath Vacation tickers

Monday, December 14, 2009

lrt..monorail..komuter..lowyat..

melepaskan gian..itulah yang boleh dikatakan pada diri sendiri..
kalau sebelum 2009..perkhidmatan awam inilah yang selalu nak dielakkan..tapi bila dah rindu..teruja plak nak naik lagi.

sabtu lepas kembali menggunakan perkhidmatan2 awam di atas..semata2 utk ke low yat.. semata2 utk beli barang P&P..
xde apa perbezaan dari tahun lepas..still mcm dulu..kesesakannya..perkhidmatannya dan jangka masa tunggu lamanya..jadi xdelah apa2 yang saya ketinggalan walau ke OVER the SEA untuk tempoh setahun.. cuma ada ralat sikit waktu nak keluar dari monorail..tercengang2 pak guard kat situ tgk kami keluar dan masuk balik hanya kerna tersilap keluar. hehehe
apa pun posing tetap posing dgn kamera terbaru kamek tok..hehehe


bodyguard setia kamek


driver setia kamek....

No comments:

Post a Comment